divendres, 20 de febrer del 2009

Premsa 20 de febrer




3 comentaris:

  1. Bona iniciativa de l'Ajuntament de Lleida,...però i els locals d'altres poblacions?.

    ResponElimina
  2. No hem guanyat res amb això perque nomes diu que es un acord amb les que es podran realitzar un nº determinat d' actuacions (entre les que estaran les del Directe).

    Però tornem a estar igual, no diu la quantitat, potser que a mes de les del Directe siguin 2 o 3 al 2009.

    Es la meva opinió.

    ResponElimina
  3. Pel bé de la Cultura en Viu, i per a que cada 4 ó 5 anys no passin aquestes coses, els ajuntaments també haurien de promoure la llibertat empresarial, que és aquella que li atorga a un local la capacitat per a decidir quin negoci vol tindre i com el promou. I si hi ha locals que aposten per la Cultura en directe, que segons la seva activitat, nivells acústics (actuals o millorables), i horaris d’obertura, puguin programar LLIUREMENT les actuacions en directe que estimin adequades. I que hi hagin mecanismes –de vegades “copiar” a Barcelona és bo- que permetin accedir a ajuts per a millorar les condicions acústiques del local i així ampliar horaris de les actuacions en viu.
    Això suposaria apostar d’una manera decidida per la Cultura. Potser s’hauria de crear la categoria bar, bar musical o la que sigui amb el cognom “Espai de Cultura”

    ResponElimina