dimecres, 11 de febrer del 2009

CONVOCATÒRIA

El passat dia 4 de febrer va tindre lloc una trobada convocada per músics de Lleida, per parlar de la situació del sector, i, especialment la situació de restriccions a les actuacions en directe que es viu en sales de la ciutat i altres localitats.

A la trobada hi va haver diferents representants de grups i músics, i també persones relacionades directament amb la promoció i l'associacionisme, actors i particulars de sales, que van esposar llur preocupació i la necessitat d'obrir aquestes trobades a TOTHOM interessat en el món artístic i musical, així com altres sectors que poden veure's afectats per la situació (actors, companyies teatrals, promotors artístics, tècnics de so i il·luminació, sales disposades a fer actuacions en directe i que n'hagin fet, altres locals susceptibles de poder-ne fer, ....)

A la trobada es va constatar el malestar general que viu el sector, i que ja ha començat a fer-se ressò a través de la premsa (vegeu la notícia de La Mañana que s'adjunta, i altres aparegudes el cap de setmana a Segre –diumenge dia 8, parlant del Senglar, i dilluns dia 9, parlant del cas de la Cafeteria Slàvia de Borges-)

Es proposa, així, convocar una nova reunió amb tots els sectors que es vegin afectats per la situació, i començar a treballar LA CULTURA ES VIU EN VIU en el sentit més ample que li puguem donar, i de forma sectorial, que defineixi propostes i accions a dur a terme, així com buscar els mecanismes de col·laboració amb les administracions implicades, des de les locals fins a les autonòmiques.

- Què n'hem de dir de la cultura i la música els que en fem i no podem expressar-la?
- Què n'han de dir de la cultura i la música el que la fan al despatx?
- Què n'han de dir de la cultura i la música els que la consumeixen en directe?

Per tot això i més, cal que difongueu aquest mail entre totes les persones que realment hi tinguin a dir. La propera trobada serà dijous dia 12, a les 20:00h, al Centre Cívic del Centre Històric (Pl. L'Ereta), a la 2a planta.

2 comentaris:

  1. Tenim un grup amb gent de 15 a 17 anys i voldriem tocar per la nostra ciutat (Lleida). És que només podem fer-ho al local? Sabeu si hi ha alguna reglamentació que ho permeti fer al carrer? Us escric al mail.
    Jordi

    ResponElimina
  2. Si, has de pagar uns tickets, hi ha diferents preus depenent de la edat i el numero de peu que calcis...

    ResponElimina