dimarts, 10 de febrer del 2009

Per una Llei de la Música

El sector de la música en directe redacta el Manifest: “Por una Ley de la Musica, todas las músicas són cultura” per a provocar la redacció de la futura llei de la música.

La Coordinadora, "Por una Ley de la Música", presentarà, el proper dimarts 17 de Febrer a Barcelona el llibre que comprèn l'esborrany de la proposta dels agents implicats. Així, ACCES: Associació Estatal de Sales de Música en Directe; APM: Associació de Promotors Musicals; ARC: Asociació Professional de Representants, Promotors i Managers de Catalunya; ARTE: Associació de Representants Tècnics de l'Espectacle; RO.. Xarxa d'Organitzacions d'Autors i Intèrprets de Música i UNIPROM: Unió Independent de Promotors de Música faran el dimarts de la propera setmana una Roda de Premsa on presentarà el Manifest :"Por una Ley de la Música".

És una proposta per a una regulació cultural de la Música Popular que aborda solucions per als múltiples problemes que té el sector de la música en directe i que vénen afectant negativament als professionals, als autors, als músics, als artistes i al públic.

La RODA DE PREMSA tindrà lloc DIMARTS 17 de Febrer a les 12:00 hores en Fnac-Triangle de Plaça Catalunya. Hi ha una pàgina web per recollir firmes per l'aprovació d'aquest esborrall, podeu signar-lo a l'adreça: www.porunaleydelamusica.org

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada