dilluns, 9 de març del 2009

LA MÚSICA EN VIU "PREN" EL CARRER !


HO HEM DEMOSTRAT: amb unes condicions tèniques i de seguretat que no molestin la normal convivència, i dins d'uns horaris permesos, es pot fer música al carrer... i per què no als locals amb els mateixos condicionants, sense més?


" La industria musical es un laboratorio de prácticas de la industria cultural en general dentro de las economias del conocimiento..." (Héctor Fouce, UCM, Fundación Alternativas"

7 comentaris:

  1. felicitats, potser de moment només s'ha guanyat una petita part, però entre tots la cosa pot ser encara més forta i gran!

    salut i endavant!

    ResponElimina
  2. Una experiència força curiosa. Vam aprendre unes quantes coses de la nostra actuació, i crec que la gent va gaudir durant una estona d'allò que els hi fa tanta por als nostres dirigents: música sincera i en directe ;-)

    ResponElimina
  3. LA MUSICA SONA AL CARRER!!!

    Teniu el nostre recolçament!!!

    La Pegatina
    http://www.lapegatina.com

    ResponElimina
  4. Molt bones!!!

    Pimer de tot, tornar a felicitar a l'organització d'ES VIU EN VIU, ja que els concerts del dia 7 van estar de p.mare. Tot va anar sobre rodes, al menys en el nostre escenari (Escorxador) va sortir tot molt bé. Nosaltres vam tocar super agust i ens va sorpendre la gran acollida de la gent. No ens esperabem tanta participacio. Tota la gent que pasava durant el concert, s'apropava, llegia el manifest i ens recolzava. S'ha demostrat que a Lleida els músics tenim molt a dir! I per descomptat, tenim el suport de la ciutadania. Això ja a quedat clar.

    A més a més de tot això, és la primera vegada, amb molt de temps, que els músics ens recolzem els uns amb els altres i crec que ja s'ha donat el primer pas per crear una Associació de músics de Lleida. Tal hi com estan les coses, és el millor moment perqué tots fem pinya, ja que junts podem facilitar el camí per arribar a més gent i per donar a conèixer a la resta de Catalunya, l'oferta variada i de qualitat que hi ha a Lleida (A NIVELL MÚSICAL).

    Campistraus no podra venir a la reunió de dijous per els motius de sempre...(estem a bcn). Però estarem en contacte... i conteu amb tota l'ajuda que faci falta. Intentarem, de totes formes, fer el màxim d'esforç per assistir a les reunions més importants.

    CAMPISTRAUS

    Salut!

    ResponElimina
  5. Hey companys,

    sabent que l'acte de dissabte va ser tot un exit, us felicito, compteu amb el nostre suport,
    tambe us informo que no podre assistir a la propera reunió, tinc una boda gitana al cotton.


    salut i força

    David

    ResponElimina
  6. Hola:
    Ho sento companys. La meva absència estarà motivada per raons relacionades també amb la música. Ho sento pero no podrè valorar amb vosaltres la jornada del dissabte que, en la meva opinió, va ser molt positiva. Endavant!
    Trevijano.

    ResponElimina
  7. Nomes dir que estic molt content de com s'estan encaran les reunions i que tinc moltes ganes de començar a moure tot això que tenim ara a les mans.

    Salutacions i anim companys!!

    ResponElimina